Kleine zilveren olifant met slurf omhoog en duidelijke staart
Kleine zilveren olifant met slurf omhoog en duidelijke staart Kleine zilveren olifant met slurf omhoog en duidelijke staart Kleine zilveren olifant met slurf omhoog en duidelijke staart Kleine zilveren olifant met slurf omhoog en duidelijke staart Kleine zilveren olifant met slurf omhoog en duidelijke staart Kleine zilveren olifant met slurf omhoog en duidelijke staart Kleine zilveren olifant met slurf omhoog en duidelijke staart Kleine zilveren olifant met slurf omhoog en duidelijke staart Kleine zilveren olifant met slurf omhoog en duidelijke staart Kleine zilveren olifant met slurf omhoog en duidelijke staart Kleine zilveren olifant met slurf omhoog en duidelijke staart Kleine zilveren olifant met slurf omhoog en duidelijke staart

Kleine Nederlandse zilveren olifant met slurf omhoog en duidelijke staart

Reference
15090816
Land
Nederland
Gehalte
Zwaardje 925
Gewicht
17,2 gram
Maten
4,9 x 2,4 x 1,4 cm
€ 110,00

Kleine Nederlandse zilveren olifant met slurf omhoog.

Kleine Nederlandse zilveren olifant met de slurf omhoog en een duidelijke staart. De zilveren olifant heeft een onduidelijke makerskeur ( NL).

De zilveren olifanten op de laatste foto zijn alle olifanten die ik in de winkel heb. Op de site vindt u de zilveren olifanten onder decoratief zilver - zilveren olifanten en bij de miniaturen met dieren.