Zweeds groot miniatuur van een zilveren theepot
Zweeds groot miniatuur van een zilveren theepot Zweeds groot miniatuur van een zilveren theepot Zweeds groot miniatuur van een zilveren theepot Zweeds groot miniatuur van een zilveren theepot Zweeds groot miniatuur van een zilveren theepot Zweeds groot miniatuur van een zilveren theepot Zweeds groot miniatuur van een zilveren theepot Zweeds groot miniatuur van een zilveren theepot Zweeds groot miniatuur van een zilveren theepot Zweeds groot miniatuur van een zilveren theepot Zweeds groot miniatuur van een zilveren theepot Zweeds groot miniatuur van een zilveren theepot Zweeds groot miniatuur van een zilveren theepot Zweeds groot miniatuur van een zilveren theepot Zweeds groot miniatuur van een zilveren theepot Zweeds groot miniatuur van een zilveren theepot Zweeds groot miniatuur van een zilveren theepot Zweeds groot miniatuur van een zilveren theepot Zweeds groot miniatuur van een zilveren theepot

Zweeds groot miniatuur van een zilveren theepot

Reference
17102805
Maker
Eric Löfman voor GAB - Guldsmeds Aktie Bolaget
Stad
Eskilstuna
Land
Zweden
Jaarletter
!987 - 1988
Gehalte
835
Gewicht
50,5 gram
Maten
5,6 (incl. hengsel) x diameter 4 cm

Verkocht

Groot zilveren miniatuur van een theepot. Deze zilveren theepot is een miniatuur versie van de Koninklijke zilverschat van Zweden. Dit zilveren miniatuur is no 272 van de gemaakte serie. Hij komt in een mini vitrine samen met de officiële Zweedse beschrijving.

De collectie zilveren miniaturen van de Koninklijke zilverschat van Zweden bestaat uit 10 items. U kunt ze vinden op deze site bij poppenhuis miniaturen referentie nummer 17102805 t/m 17102814.